Toimitus & Palautus

1. TILAUS- JA MAKSUEHDOT

Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, tätä nuoremman henkilön tilaukset ja maksusuoritukset tulee tehdä vain hänen huoltajansa toimesta. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Jos tilausvahvistusta ei tule sähköpostiin, kannattaa tarkistaa roskapostit. Jotkut sähköpostipalvelimet siirtävät automaattisesti tilausvahvistukset roskapostiin (esim. gmail ja luukku). Käsittelemme tilaukset arkipäivisin kun maksu on suoritettu. Jos maksun on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Hintojen alv 0%, sillä yritys ei ole alv-velvollinen

2. TOIMITUSAIKA

Keskimääräinen toimitusaika on 2-4 arkipäivää, tuotteet toimitetaan postitse, kun maksu on saapunut. Tuotteita voidaan pitää varattuna korkeintaan seitsemän (7) arkipäivää. Jos tuotteita ei ole tämän ajan kuluessa maksettu, kauppa purkaantuu ja tuotteet palautuvat takaisin myyntiin.

3. TOIMITUSKULUT

Postilähetyksenä kiinteään hintaan 1.80 riippumatta tuotteiden määrästä.

4. TUOTTEIDEN PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuote palautetaan alkuperäisenä ja käyttämättömänä. Tässä tapauksessa asiakkaalle hyvitetään tuotteen ostohinta lisättynä postikuluilla. Ota yhteyttä sähköpostitse (info(a)freijanputiikki.fi), jotta palautuksesta voidaan sopia.

Takaisin
Copyright © 2021 Freijan putiikki. Powered by Zen Cart
eStart Your Web Store with Zen Cart(R)