Toimitus & Palautus

1. TILAUS- JA MAKSUEHDOT

Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, tätä nuoremman henkilön tilaukset ja maksusuoritukset tulee tehdä vain hänen huoltajansa toimesta. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Maksaminen
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina ovat verkkomaksu ja ennakkomaksu tilisiirtona. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi.

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10-2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalveluillemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadussta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm yhteystiedot:
Bambota PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Jos tilausvahvistusta ei tule sähköpostiin, kannattaa tarkistaa roskapostit. Jotkut sähköpostipalvelimet siirtävät automaattisesti tilausvahvistukset roskapostiin (esim. gmail ja luukku). Käsittelemme tilaukset kaupan aukioloaikana kun maksu on suoritettu. Jos maksun on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Hintojen alv 0%, sillä yritys ei ole alv-velvollinen

2. TOIMITUSAIKA

Keskimääräinen toimitusaika on 2-4 arkipäivää, tuotteet toimitetaan postitse, kun maksu on saapunut. Tuotteita voidaan pitää varattuna korkeintaan seitsemän (7) arkipäivää. Jos tuotteita ei ole tämän ajan kuluessa maksettu, kauppa purkaantuu ja tuotteet palautuvat takaisin myyntiin.

3. TOIMITUSKULUT

Postilähetyksenä kiinteään hintaan 1.80 riippumatta tuotteiden määrästä.

4. TUOTTEIDEN PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli tuote palautetaan alkuperäisenä ja käyttämättömänä. Tässä tapauksessa asiakkaalle hyvitetään tuotteen ostohinta lisättynä postikuluilla. Ota yhteyttä sähköpostitse (info(a)freijanputiikki.fi), jotta palautuksesta voidaan sopia.

Takaisin
IP osoitteesi: 3.237.71.247
Copyright © 2021 Freijan putiikki. Powered by Zen Cart
Zen Cart